Què fem? 2019-01-02T12:46:51+00:00

Què fem?

Des de la nostra empresa ens encarreguem de tot el que estigui relacionat amb la seva reforma, sigui aquesta integral o parcial, sense que vostè s’hagi de preocupar per res.

El nostre equip de professionals s’encarrega de dur a terme el seu projecte de forma coordinada, entre el personal de l’obra, l’administratiu i el comercial.

Tot això permet que la seva obra es faci d’una forma més ràpida i eficaç.

Reformes i restauració integral o parcial d’espais, habitatges, comerços, locals, banys, cuines, terrats, façanes, comunitats, recuperació d’immobles antics…

Reforma de cuines

Fusteria

Parets/terres

Recuperació immoble antic

Construcció i reforma de banys

Façanes

Cobertes

Lampisteria

Electricitat

Calefacció

Rehabilitació d’edificis

Pintura interior i exterior

Mètode de treball

Primer de tot agrair la confiança que ha dipositat en el nostre equip. Intentarem per tots els mitjans la plena satisfacció en la realització de la seva obra o reforma.

En tot moment el client estarà informat de com va evolucionant el treball, així que si hi ha algun imprevist o situació que hagi de modificar el pla, s’informarà primer de tot al client per valorar la nova situació.

PAGAMENT

50%

A l’inici d’obra

40%

Durant l’execució

10%

Final d’obra

La forma de pagament serà del 50% del total just abans de començar l’obra. Quan l’obra o reforma porti la meitat del temps destinat a tot el treball, es pagarà un 40% . I en finalitzar el treball, el 10% restant.