Compra d’habitatges per reformar a Barcelona 2018-09-28T09:11:56+00:00

Compra d’habitatges per reformar a Barcelona

La compra d’habitatges per reformar a Barcelona és alguna cosa comú. Els pisos i habitatges situats en entorns urbans solen ser més antics i poden tenir més necessitats de reforma. Els edificis comencen a construir-se en el centre de la ciutat i a mesura que ens anem allunyant als de l’extraradi podem trobar habitatges molt més noves. A l’hora de comprar un habitatge la zona és un dels factors més determinants i per això és molt habitual que després de la compra d’un habitatge cèntrica es realitzin reformes integrals o parcials.

No obstant això, no tots poden accedir a aquest tipus d’habitatges per qüestions econòmiques i de temps. Una reforma sol consumir molt de temps, sobretot quan ens enfrontem a habitatges molt antigues que han patit un desgast important amb el pas dels anys. És per això que hi ha una menor quantitat de persones disposades a comprar aquest tipus d’habitatges. No obstant això, d’altra banda, la compra d’habitatges en zones interessants són bones inversions. Normalment després de reformar un habitatge aconseguim dotar-la d’un valor afegit superior al cost que ha comportat la reforma pel que el seu valor final ascendeix considerablement. A més, comprar un habitatge que necessita una reforma eminentment pot funcionar com un factor extra per renegociar el preu final de compra amb el propietari.

Un cop has decidit embarcar-te en la compra d’un habitatge cèntrica el més probable és que necessitis assessorament i un equip de professionals especialitzats per poder dur a terme el projecte amb èxit. Abans d’executar una obra és necessari investigar i planificar de manera que el resultat sigui favorable. Per exemple, és imprescindible conèixer on es troben les parets de càrrega dins de l’edifici per a partir d’aquí enderrocar els envans i renovar l’habitatge des de zero.

El nostre equip està especialitzat en la reforma d’edificis i habitatges antics i oferim suport a tots els nivells tant de forma integral com de forma parcial. El resultat és una metodologia especialment dissenyada per proporcionar als nostres clients solucions adaptades al seu pressupost i proporcionar-los un resultat eficaç i en un temps raonable. Algunes de les áreasn les que treballem són:

  • Obra de paleta: Tractament i rehabilitació de sostres, parets, sòls.

  • Fusteria: Construcció, instal·lació i reparació d’estructures, bigues de fusta, fusta laminada…

  • Fontaneria: Instal·lacions de canonades, aixetes i complements relacionats.

  • Electricitat: Instal·lacions, solució d’avaries, optimització de recursos…

  • Aïllament acústic i tèrmic: Planificació i implementació de solucions aïllants a tots els nivells. Tant en estades o habitacions, com de forma integral en tot l’habitatge.

La nostra metodologia cobreix totes les fases del procés: Des de la recopilació d’informació, la planificació del projecte, la contractació i tramitació burocràtica que es pugui derivar i la seva execució. Si has accedit a la compra d’habitatges per reformar a Barcelona no dubtis a posar-te en contacte amb el nostre equip tècnic a través del formulari de contacte de la nostra pàgina web i immediatament estudiarem el teu projecte, t’oferirem un pressupost i assessorament a nivell integral.