Instal·lació de parquet a Barcelona 2018-09-28T09:23:58+00:00

Instal·lació de parquet a Barcelona

Oferim serveis d’instal·lació de tarimes a Barcelona a tot tipus de clients i estades. No és estrany que amb el temps la sol·licitud d’aquest tipus de reformes hagi incrementat. Ens trobem davant d’una alternativa eficient, estètica i funcional a molts nivells. És per això que el parquet de s’ha convertit en l’alternativa més utilitzada tant dins l’entorn de l’hostaleria i el sector comercial, com en tot tipus d’habitatges.

La instal·lació de parquet o tarima va a càrrec del nostre equip especialitzat en fusteria amb una llarga trajectòria en la implementació de tarimes flotants. La tarima és una solució bastant interessant perquè hi ha diferents tipologies i preus pel que és una alternativa que fàcilment pot adaptar-se a les necessitats de qualsevol tipus d’habitatge o local. A més es tracta d’un material molt higiènic i capaç de proporcionar suavitat i calidesa a qualsevol tipus de superfície. El pressupost per abordar aquest tipus d’instal·lacions no només és variable pel tipus de tarima que se seleccioni sinó que a més dependrà també dels metres quadrats que tingui la superfície de l’habitació en la qual es va a treballar.

Els nostres serveis són integrals i abordem totes les fases del procés. Això inclou la retirada de mobles i altres estris personals i la preparació de la superfície sobre la qual s’instal·larà la tarima. A vegades és necessari retirar tarima ja existent o regular l’espai per garantir un correcte anivellat. Una vegada que s’ha deixat tot a punt, els nostres fusters procedeixen amb la implementació de tots els materials aïllants. Aquesta fase del procés és essencial per aconseguir un resultat satisfactori. Una vegada que s’ha cobert aquesta part del procés, procedeixen a la instal·lació de les plaques de material així com la instal·lació dels entornpeus que siguin necessaris per donar un acabat harmoniós i elegant. A més la nostra empresa també ofereix serveis post-instal·lació com el polit del sòl, l’envernissat de la superfície i els processos de apunyalat. També de forma posterior, l’estudi de la instal·lació que s’ha desenvolupat per poder valorar la seva anivellat. Finalment el nostre equip s’encarrega de rematar la instal·lació mitjançant el poliment de mobles de l’entorn com ara portes.

A més, oferim la possibilitat que el client avaluï els resultats en primera persona i faci una valoració sobre la instal·lació. Els nostres clients seran els que valorin si s’ha obtingut el resultat esperat i podrà sol·licitar qualsevol tipus de servei addicional en cas que fos necessari.

Si estàs buscant un equip experimentat format per professionals especialitzats en fusteria no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres a partir del formulari de contacte que pots localitzar dins la nostra pàgina web. Oferim serveis d’instal·lació de parquet a Barcelona per a tot tipus d’estades i a partir de tot tipus de materials. Per obtenir un pressupost adaptat a les teves necessitats no dubtis a contactar-nos. Elaborarem un estudi i t’oferirem un plantejament raonable a més de la supervisió i acompanyament dels nostres especialistes en totes les fases del procés.