Pintar a Barcelona 2018-09-28T11:41:51+00:00

Pintar a Barcelona

La pintura és la base de qualsevol projecte de restauració i decoració. Per això treballem a tots els nivells per oferir uns resultats adaptats a les exigències i objectius de tots els nostres clients. Oferim serveis de pintura a tots els nivells dins de Barcelona, el nostre equip està orientat a treballar en tot tipus d’entorns i circumstàncies com:

  • Serveis de pintura a Barcelona per Comunitats de veïns: El nostre treball abasta no només la pintura d’entorns o àrees interiors, sinó que a més treballem en patis de llums, reformes en façanes o condicionament de pàrquings.
  • Serveis de pintura a Barcelona per a edificis i locals de tipus de comercial: Estem preparats per proveir a locals estàndard i complexos comercials de qualsevol tipus. La nostra oferta de serveis inclou la reparació o renovació de façanes, pàrquings, treball amb pladur i plaques viníliques, estructures metàl·liques, senyalització viària …
  • Serveis de pintura industrial a Barcelona: Els entorns industrials són probablement els que més necessitats de manteniment tenen. El nostre equip ofereix serveis que van des de la implantació de sòls multicapa i material antilliscant, reparació en paleteria, impermeabilitzacions o implementació de materials especials d’aïllament tèrmic o acústic.
  • Serveis de pintura per a habitatges a Barcelona: A més d’oferir serveis de pintura interior estàndard posem a disposició dels nostres clients un servei integral de decoració i interiorisme. El resultat són entorns estètics i en plena harmonia amb el mobiliari i el caràcter global de l’habitatge i els seus inquilins.

El nostre catàleg de serveis de pintura s’estén a:

  • Tractament d’humitats o problemes d’esquerdes a les parets: És molt probable, sobretot en els habitatges que compten amb una major antiguitat, que acabin apareixent problemes d’humitat o filtracions a les parets i sostres. Des de la nostra empresa posem a disposició dels nostres clients un complert aparell tècnic i humà capaç d’eliminar el problema per evitar la seva reaparició així com el posterior pintat de les superfícies afectades.
  • Serveis de pintura estàndard: Des del precís moment en què el nostre equip s’endinsi al teu habitatge condicionem l’entorn amb les mesures de seguretat pertinents per executar la pintura de l’estada. Oferim un pressupost adaptat a les necessitats estètiques, funcionals i econòmiques dels nostres clients. Oferim tant serveis de pintura com serveis complementaris per millorar l’aparença dels habitatges dels nostres clients.

La nostra metodologia està desenvolupada per oferir resultats satisfactoris així com un temps d’execució rècord. Abans de posar-nos mans a l’obra vam realitzar un estudi detallat sobre els objectius i espai del nostre client per a continuació desenvolupar un pla d’acció. No només proporcionarem els materials més adequats, sinó que a més farem una valoració integral perquè el resultat no només sigui eficaç sinó que estigui sintonia amb la resta de les estances de la casa o local. Si necessites pintar el teu habitatge, immoble o local comercial no dubtis a posar-te en contacte amb el nostre equip de professionals. Et oferirem una aproximació pressupostària ia més et oferirem un servei d’assessorament integral per obtenir els millors resultats.