Qui som? 2019-01-02T15:53:27+00:00

Qui som

Tot tipus de reformes a Barcelona

Ens dediquem a tot tipus de reformes: recuperació i restauració d’habitatges antics, reformes de pisos, edificis, façanes, locals, despatxos, oficines, reforma de cuines i banys, reforma de botigues, restaurants, locals comercials, oficines, reforma de cases i xalets i qualsevol tipus de reforma a mesura. Ens encarreguem de tota la reforma completa, obra de paleta, lampisteria, pintura, electricitat i neteja, etc.

La nostra experiència ens avala: cada vegada que fem una reforma, és un client que repeteix.

El nostre avantatge competitiu és que som una empresa de reformes de proximitat i confiança, per la professionalitat, experiència i formació multidisciplinària del nostre personal.

Disposem de mà d’obra pròpia i qualificada, que juntament amb els nostres col·laboradors especialitzats, ens permet abordar qualsevol tipus d’obra o restauració.

Davant de la gran falta de qualitat de moltes empreses que ofereixen treballs barats que acaben sortint cars, cada reforma que fem esdevé un client que ens torna a trucar quan ho necessita. És tan important l’estètica d’una reforma o rehabilitació, com tot allò que no es veu per evitar problemes i aconseguir uns resultats que durin molt de temps.

El nostre equip

TotReformes està format per una part, pels tres promotors del projecte, i per una altra per l’equip multidisciplinari de treball, per tal d’oferir els nostres serveis amb la màxima qualitat possible.

En Roger és l’especialista en l’àrea tècnica i de realització de les obres. Compta amb més de 25 anys d’experiència en el sector i ha participat en multitud de projectes. A més a més té experiència en la gestió d’equips de treball la qual cosa permet, si més no, de portar diversos equips a la vegada supervisant els treballs i dirigint les operacions. Per la seva experiència en el sector, coneix molt bé les necessitats dels clients, així com els possibles proveïdors de subministraments.

En Raül té una amplíssima experiència en la gestió de reformes, rehabilitació i recuperació d’espais antics, així com una gran capacitat de tracte amb els clients. És especialista en xarxes socials, amb la qual cosa  la promoció del projecte té un valor afegit. A més a més és gran coneixedor del sector de les reformes, ja que anys enrere va dirigir una empresa que s’hi dedicava, amb un èxit que l’avala.

En Xavier és titulat en direcció i Administració d’empreses per la EAE Business School i és l’actual gerent d’una empresa relacionada, a Barcelona. A més a més és diplomat en infermeria per la UB des del 1997 exercint la professió durant 15 anys

Com a professionals de la reforma immobiliària els proposem que inverteixin en el seu immoble perquè és un bon actiu, tant per gaudir-ne, com per a pla d’estalvis o per treure’n un rendiment, ja sigui per llogar com per vendre. Però també és necessari, perquè no perdi valor, mantenir-lo, reformar-lo, adequar-lo a la demanda del mercat i fins i tot millorar-lo perquè de ben segur que tot l’esforç econòmic que s’hi dediqui serà recompensat amb escreix per la rendibilitat que se’n pot treure. La rehabilitació d’edificis, i en especial, la recuperació i la conservació de l’arquitectura tradicional, són obres que requereixen una especial atenció i el domini de l’ofici, permeten atorgar al constructor el valor que es mereix. Per això la nostra empresa aposta per oferir uns serveis professionals que l’ajudaran a millorar aquest bé tan preuat que és el seu immoble.