Reforma d’habitatges a Barcelona 2018-09-28T07:50:36+00:00

Reforma d’habitatges a Barcelona

Dins del nostre catàleg de serveis, les reformes d’habitatges són uns dels més demandats. Un habitatge genera tot tipus de necessitats de manteniment: Des rehabilitació en matèria de fontaneria, electricitat, desperfectes en el mobiliari o l’estructura arquitectònica…

Hi ha molts motius pels quals resulta necessari reformar un habitatge. Ja sigui per qüestions de manteniment i sanejament a causa del pas del temps, modificacions en la rutina diària que requereixen modificacions funcionals dins de l’estructura arquitectònica o mobiliària … Les reformes són necessàries en determinats moments. Nosaltres comptem amb una llarga trajectòria en la que hem generat solucions en tot tipus d’habitatges a Barcelona. Des cases a pisos, xalets o complexos residencials. Pots fer una ullada al nostre portfoli de treballs dins la nostra pàgina web).

  • Reformes integrals: La nostra empresa posa a disposició dels nostres clients un equip de tècnics especialitzats per executar de forma eficient la reforma integral d’habitatges i complexos residencials. El nostre staff compta amb perfils molt variats que inclou lampistes, electricistes, pintors o paletes per materialitzar tot tipus de propostes. La nostra plantilla formada per professionals multidisciplinaris garanteix la correcta implementació dins dels terminis pactats.
  • Serveis de manteniment: La nostra infraestructura empresarial està composta per una base sòlida de recursos humans, mitjans tècnics o materials per proporcionar els millors resultats en manteniment integral tant de mobles com d’instal·lacions. Gràcies a les nostres eines i mitjans humans podem treballar sobre una metodologia flexible i adaptable a les necessitats del sector i dels nostres clients.
  • Arquitectura: Els nostres professionals compta amb perfils qualificats i especialitzats capaços d’oferir solucions i assessorament integral en totes les fases del procés. Això és adaptable a tot tipus de reformes, independentment de la seva envergadura i de si és de tipus integral o parcial.
  • Serveis d’interiorisme i disseny: La funcionalitat i l’optimització dels recursos espacials i tècnics van acompanyades del component creatiu i estètic. Perquè un projecte de reforma o rehabilitació sigui eficaç ha de proporcionar benestar i comoditat als usuaris dels espais reformats. El nostre equip creatiu i d’interioristes generarà la solució més atractiva i en sintonia amb els objectius pactats.

Prestant atenció a l’estructura de l’habitatge a reformar el nostre equip desenvoluparà una proposta i pressupostarà el projecte per a continuació validar amb el client. El resultat no només dependrà dels objectius del client sinó a més del pressupost inicial de què disposi. A partir dels factors i necessitats extretes de l’estudi previ, treballarem en una solució adaptada a nivell econòmic, funcional i estètic. Un cop aprovat el projecte tramitarem la contractació en un document on s’especifiqui el pressupost, la durada del projecte i totes les garanties d’aquest.

Si necessites reformar el teu habitatge dins de Barcelona no dubtis a posar-te en contacte amb el nostre equip d’especialistes. Ens encarregarem no només de proporcionar-te un pressupost detallat, sinó que a més et brindarem assessorament a tots els nivells. Accedeix al formulari de la nostra pàgina web i en un curt espai de temps ens posarem en contacte amb tu.