Reformes de banys a Barcelona 2018-09-28T07:30:01+00:00

Reformes de banys a Barcelona

Els banys són espais que exigeixen un alt grau de condicionament i higiene pel que es tracta d’estades que estan subjectes a una gran varietat de reformes. L’objectiu és proporcionar un entorn confortable i accessible per a tots els habitants de la llar. A causa de l’enorme varietat de propostes i mobles que hi ha al mercat és possible que algun d’ells no s’adapti a les necessitats dels propietaris sobretot quan es tracta de nens o persones grans. Per exemple, la banyera va ser una alternativa molt utilitzada durant l’època dels anys 80, però progressivament està caient en desús per resultar poc accessible. En l’actualitat, una de les reformes parcials més sol·licitades és la de substituir la banyera per una dutxa. Es tracta d’una reforma àgil i senzilla que proporciona un nou sentit estètic i pràctic a l’estada proporcionant major funcionalitat.

No obstant això, en altres casos es requereix d’una reforma de tipus integral on tots els components necessiten ser renovats o substituïts. Aquest tipus de reformes inclouen treball sobre rajoles, terres, sostres, pintura, mobiliari i complements sanitaris. En aquests casos resulta imprescindible analitzar quin és el modus vivendi del client per proporcionar un projecte que supleixi totes les necessitats que es deriven en el seu dia a dia ia més estigui d’acord amb l’estètica global de la llar.

Depenent de quins siguin els objectius funcionals i estètics s’acotaran uns recursos en l’execució que variaran depenent del pressupost del client o del tipus de materials implicats en el procés. No es requeriran uns mateixos recursos si es generarà un espai minimalista o un de retro, per exemple, perquè els recursos i materials implicats variaran significativament. En aquells casos en què es necessita cobrir una reforma de bany integral s’haurà de treballar sobre diferents dimensions de l’estada, incloent:

  • Rajoleria: Es podran instal·lar rajoles ceràmics, de gresite, porcellànics, hidràulics o de gres.
  • Sòls: La implementació de lloses pot fer-se atenent a diferents propostes estètiques i materials que van des del sòl en gres a porcelànic i que generalment solen ser del mateix material que les rajoles.
  • Finestres: Es poden implementar solucions amb més o menys capacitat d’aïllament mitjançant propostes en alumini o PVC.
  • Treball en sostre: Podrà estar condicionat o bé amb taulelleria, o bé a partir de materials especials com el pladur o l’escaiola.
  • Mobiliari: Existeix una àmplia varietat d’opcions que van des de l’ús de mampares, banyeres, plats de dutxa, wc fins a complements de tipus sanitari de diferents models i marques. A més els armaris i taulells que es puguin instal·lar poden trobar-se en multitud de dissenys i acabats.

Si necessites assessorament i informació sobre reformes de banys a Barcelona, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. El nostre equip de professionals especialitzats t’orientaran i proporcionaran una solució específica al teu cas particular. Tant si el teu bany necessita d’una reforma parcial o integral l’estudiarem per proporcionar-te una proposta de valor competitiva i funcional.