Reformes de cuines a Barcelona 2018-09-28T07:18:23+00:00

Reformes de cuines a Barcelona

La cuina és sens dubte una les àrees més importants d'un habitatge i és per això pel que s'ha convertit en un dels principals punts de la llar on es fan reformes. L'objectiu sol ser modificar la seva distribució, renovar la seva estètica, ampliar-la o fusionar-la amb altres estances. El nostre equip ofereix solucions especialitzades i adaptades a les necessitats de cada client. El pressupost d'un projecte per reformar una cuina pot variar depenent quins siguin els objectius finals que persegueix el nostre client. Depenent de quin sigui l'estil de cuina que s'està buscant s'haurà emprar un tipus de materials, tècniques i professionals determinats. És per això que la fase d'investigació es fa imprescindible. Conèixer en profunditat quines són les expectatives del client ens ajuda a planificar d'una forma precisa quins són els passos a seguir durant la fase d'execució. A més, també poden existir altres factors determinants en la planificació d'un projecte de reformes, com el pressupost disponible, l'estructura o les limitacions arquitectòniques que pugui presentar l'espai. A partir d'un estudi exhaustiu nostre equip generarà una oferta que inclourà no només el pressupost sinó també les condicions del projecte com la data d'execució i la durada del projecte, els materials a utilitzar o les garanties que es derivin de la contractació dels nostres serveis.


Se pueden hacer reformas de dos tipos dentro de una cocina:


  1. Reformes integrals: Comporten un període de treball superior ja que l'objectiu final seria renovar-la per complet. Aquesta afecta tots els elements que componen l'estada com el sòl, els sostres, les rajoles, l'electricitat, els mobles o l'electricitat. En tractar-se d'un procés integral i que abasta tots els nivells de treball requereix una major quantitat de recursos: Majors mitjans tècnics, humans, materials o un període de treball superior.

  2. Reformes parcials: Aquesta modalitat de reformes no abasta totes els nivells de l'estada i pot centrar-se en un àmbit concret. Un bon exemple seria la remodelació del mobiliari substituint-lo per una solució més actual, encara que també pot abastar únicament a la fontaneria o electricitat de l'estada.

Des de la nostra empresa cobrim les necessitats que es deriven de tots els components incloent:

  • Tasques de paleta.
  • Reformes de fontaneria.
  • Treballs d'electricitat.
  • Reformes de sostre.
  • Treball amb fusteria d'alumini.
  • Mobiliari específic per a cuines incloent taulells i electrodomèstics.

El nostre equip ofereix de forma addicional serveis integrals d'assessorament. En moltes ocasions els nostres clients no tenen uns objectius clars, de manera que posem a la seva disposició serveis d'assessorament i supervisió durant tot el procés per proporcionar uns resultats adaptats al seu ritme de vida. No totes les llars compten amb unes mateixes necessitats, de manera que no totes les llars requereixen un mateix tipus de cuina. Si necessites qualsevol tipus d'informació per fer front a la reforma de la teva cuina a Barcelona no dubtis a posar-te en contacte amb el nostre de professionals especialitzats.