Reformes integrals a Barcelona 2018-09-28T07:06:57+00:00

Reformes integrals a Barcelona


Som una empresa especialitzada en tot tipus de reformes a nivell integral a Barcelona. La nostra oferta de serveis abasta projectes de totes les magnituds i fem front a tot tipus de reformes ja siguin a nivell integral o parcial. Planifiquem d'una forma extremadament precisa tots els projectes amb els nostres clients per garantir que es compleixen els objectius pactats. El nostre àmbit d'actuació s'estén a totes les fases del procés de reforma. Cobrim tant les necessitats d'assessorament, planificació, execució i supervisió durant la posada en marxa mitjançant un equip multidisciplinari i especialitzat en l'àmbit tècnic, arquitectònic i decoratiu.

El nostre segell es caracteritza per oferir una proposta situada al millor rang qualitat-preu. Gràcies a l'optimització dels nostres recursos i el disseny d'una estructura fortament competitiva podem oferir uns preus assequibles mantenint les primeres qualitats tant en l'execució tècnica dels nostres serveis com en els materials amb els que treballem. El nostre objectiu és resoldre qualsevol tipus de repte o incidència que es produeixi dins de qualsevol entorn per garantir que la teva llar o els teus instal·lacions s'adapten al teu ritme de vida.


Com treballem?


  1. Visita a les instal·lacions del client: Després que el nostre client ens demani pressupost per a qualsevol tipus de reforma integral enviem a un tècnic especialitzat a les instal·lacions del client. El nostre objectiu serà conèixer de primera mà quines són les necessitats que es plantegen, quins són els objectius i també quines possibilitats ens ofereix l'espai en qüestió a l'hora de dissenyar una proposta a mida. Recopilarem informació de forma detallada sobre les característiques de l'habitatge o instal·lacions.

  2. La nostra proposta: Una vegada que comptem amb la informació necessària per generar una proposta de valor, dissenyarem l'opció que millor s'adapti als requeriments del nostre client. A més, t'oferirem servei d'assessorament a diferents nivells, per exemple sobre quines són les diferents qualitats que podem oferir o qüestions d'eficiència energètica per exemple.

  3. Tancament del contracte: En el moment en què s'accepti l'oferta proposada per abordar el projecte es tancarà la transacció a partir d'un contracte. En ell inclourem informació relativa a les dates d'inici i finalització, materials així com assegurances de responsabilitat civil o qualsevol altre tipus de garanties per proporcionar als nostres clients la màxima tranquil·litat.

  4. Fase de planificació: Dissenyarem un pla d'actuació que abordarà les tasques a realitzar, la definició del nostre equip implicat en el projecte, proposta de plànols així com material informatiu annex o l'elecció dels materials més adequats per executar el projecte amb total eficiència.

  5. Execució del projecte: Un cop definides les accions i les eines humanes com tècniques per dur-les a terme executem dins el termini establert les accions pactades. Supervisem tot el procés d'inici a fi amb l'objectiu d'avaluar les expectatives més encertades i oferir els millors resultats.

  6. Des de la nostra empresa posem a disposició dels nostres clients tot el nostre aparell tècnic i humà per garantir unes reformes integrals amb acabats perfectes i primeres qualitats.