Reformes per a inversors a Barcelona 2018-09-28T09:14:08+00:00

Reformes per a inversors a Barcelona

Des de la nostra empresa oferim serveis de clau en mà totalment flexibles per a tot tipus d’inversors immobiliaris. El nostre equip s’encarrega de sotmetre a valoració el projecte, previ estudi de les necessitats i objectius del client així com l’espai a reformar. Posteriorment s’encarreguen d’elaborar una proposta de valor i presentar-la al client abans de planificar el projecte. El nostre staff compta amb professionals de tots els gremis pel que treballem de forma integral en totes les dimensions de la reforma independentment si es tracta de tasques de manteniment en fontaneria o electricitat, obra, aïllament acústic o tèrmic. A més oferim un servei d’assessorament especialitzat en decoració i generem propostes atractives i en sintonia amb les últimes tendències en el món de l’interiorisme.

Bé sigui una reforma específica per destinar un habitatge a un contracte d’arrendament o per a la seva venda, les possibilitats de trobar compradors o arrendataris creix exponencialment després de rehabilitar i renovar els espais. Al final, el teu producte es converteix en un producte molt més competitiu i capaç de proporcionar als futurs inquilins un major benestar.

A més d’incrementar el valor de la propietat, 1 rehabilitació deriva en una millora significativa en la qualitat de vida dels seus habitants. Hi punts especialment rellevants que s’han d’implementar dins dels habitatges més antigues. Per exemple l’aïllament tèrmic proporciona un entorn molt més còmode i saludable, mentre que la rehabilitació energètica incrementa l’estalvi dels seus habitants i prevé de problemes d’humitats. El resultat no només és un entorn més atractiu, sinó també més saludable i segur.

Tot això deriva en un augment del valor econòmic final de l’habitatge la qual cosa permet materialitzar la inversió en beneficis. A més l’actualització i renovació de tota la instal·lació de fontaneria i electricitat incrementa les possibilitats de trobar compradors de qualitat. Per exemple, l’any 2013 l’etiqueta d’eficiència energètica s’ha convertit en un requisit indispensable en qualsevol habitatge posada a la venda o en règim de lloguer. Factors d’aquest tipus influeixen en el preu final de venda o en l’interès suscitat en els compradors potencials.

Des de la nostra empresa oferim un model flexible amb projectes adaptables a tot tipus de butxaques i objectius. Ens encarreguem d’estudiar amb deteniment les possibilitats que ofereix un habitatge per materialitzar una reforma optimitzada i respectant la normativa vigent. No només ens encarreguem del procés de renovació i l’execució de les obres com a tal. A més, ens encarreguem de gestionar tots els tràmits que puguin derivar-se del projecte, com la sol·licitud de permisos si es tracta d’habitatges o edificis protegits per exemple. Si estàs buscant una empresa proveïdora de serveis de reformes a inversors a Barcelona no dubtis a posar-te en contacte amb el nostre equip. Una reforma efectiva pot elevar considerablement el valor de venda d’un habitatge. Per això és important comptar amb professionals altament qualificats que elevin el valor del bé immoble tant com sigui possible. Oferim un servei d’assessorament especialitzat i supervisem totes les fases del procés per obtenir els millors resultats.