Reformes de locals comercials a Barcelona 2018-09-28T07:37:43+00:00

Reformas de locales comerciales en Barcelona

La reforma ja sigui parcial o integral d’un local comercial es fa imprescindible quan es crea un nou negoci o quan sorgeixen necessitats de restauració. Aquest tipus de reformes es fan imprescindibles per aconseguir l’èxit de l’empresa.

Un bon local comercial ha de reunir una sèrie de trets per garantir la seva productivitat. El més essencial és que sigui identificable. Ha de contenir la personalitat de la marca i aquesta ha de ser fàcilment associable amb el negoci que representa. Per a això l’arquitectura tant interior com exterior han de contenir els trets estètics de la identitat corporativa. Al final es tracta d’un exercici de comunicació en el qual els clients han de percebre de forma eficaç el discurs que la marca pretén llançar al mercat. A més, més enllà de l’estètica la funcionalitat serà un ingredient clau. Tots els locals comercials estan estructurats en diferents espais o àrees amb funcions diferents. Per exemple, l’àrea d’exhibició o aparador no desenvoluparà les mateixes funcions que l’àrea de venda o la caixa. No obstant això, tots i cada un dels racons del lloc han de mantenir un discurs comú i una estètica homogènia per garantir un resultat pràctic, acollidor i funcional.

L’homogeneïtat serà la peça clau durant el procés de disseny d’un local. Totes les zones han de tenir la mateixa capacitat per captar l’atenció dels usuaris. Perquè un negoci resulti productiu, el local comercial jugarà un paper imprescindible i haurà d’estar en sintonia amb l’estratègia de venda i exposició. Per obtenir un resultat satisfactori en el procés de disseny hem de verificar que tots els productes o serveis queden accessibles al client final i l’estructura i disposició de l’entorn proporcioni llegibilitat a l’hora d’obtenir informació com preus. A nivell comercial, resulta molt més fàcil comprar alguna cosa quan el producte se situa en un ambient agradable i amb una càrrega estètica. Al final, el que vam aconseguir a partir d’això és proporcionar un valor afegit al punt final i incrementar la ràtio de vendes. Treballar en un local comercial que faciliti la compra i el consum dels clients suposa un èxit rotund en matèria de màrqueting per al negoci.

Estudiem i treballem sobre tots els elements que integren un local comercial: Des de la retolació, aparadors, façana exterior, pintura, llum, instal·lacions de llum i fontaneria o manteniment a tots els nivells.

A la nostra empresa estem especialitzats en cobrir reformes tant parcials com integrals en locals comercials de Barcelona. Abastem totes les fases del procés: Des de la reunió amb el client, la investigació i valoració dels objectius, així com la planificació i execució del projecte final. Gràcies a la nostra trajectòria, els nostres recursos tècnics i humans som capaços d’oferir als nostres clients locals comercials renovats de forma parcial o integral. El resultat? Instal·lacions fàcilment reconeixibles, funcionals, homogènies i amb capacitat de venda.

Si necessites reformar un local comercial a nivell integral o parcial o tens més que posar-te en contacte amb el nostre equip de professionals i t’assessorarem a tots els nivells.