Reformes de pisos i apartaments a Barcelona 2018-09-28T08:27:53+00:00

Reformes de pisos i apartaments a Barcelona

Els nostres serveis abasten la reforma de pisos i la reforma d’apartaments a Barcelona. Treballem tant en reformes parcials com integrals de forma integral. El nostre mètode s’estructura en les següents fases:

Fase de previsió i recerca: La primera fase del procés es basa en la indagació i recopilació de dades a partir d’una primera entrevista amb el nostre client. Recaptem les dades del client i la configuració original de l’habitatge (distribució, estructura i aparença de les diferents àrees que la integren…). També obtenim informació sobre quines són les necessitats i objectius marcats pel client com per exemple el tipus de decoració que està buscant incloent la nova estructura desitjada i la seva viabilitat (en cas que es necessiti modificar l’estructura de la llar), el tipus de mobiliari…

Generació de proposta de valor: Un cop tancada la fase de documentació nostre equip elabora una proposta de valor precisa i adaptada al perfil del client i el seu habitatge. Es desenvolupa un pressupost desglossat i llegible incloent els plànols proposats per executar la reforma sol·licitada. Presentem el nostre pla de projecte al client i verifiquem la seva conformitat abans de procedir a l’execució. Repassem amb ell no només el pla sinó el pressupost de forma detallada. S’hi inclouen les tasques a realitzar (obres de paleta, instal·lacions de fontaneria o electricitat, fusteria, pintura) així com els recursos i materials que s’empraran durant el projecte.

Signatura del contracte: La signatura i disposició d’un contracte on es delimitin els treballs a desenvolupar resulta bàsic perquè els nostres clients puguin accedir als nostres serveis amb la plena seguretat que es desenvoluparà de conformitat amb el que disposa la llei. La nostra empresa compta amb una assegurança de responsabilitat civil a manera de previsió de riscos.

Després que es desenvolupi la signatura del contracte comencem amb la fase de planificació. Generem plànols definitius de nova distribució per a assegurar-nos que les previsions queden perfectament marcades. Dins d’aquesta fase també generem diferents propostes de mobiliari (en cas que es requereixi) i disseny o decoració dels espais a reformar.

Gestions i tramitacions administratives prèvies: Abans de passar a la fase d’execució és important tramitar les llicències que es requereixin per poder realitzar la reforma d’un pis a Barcelona. Si l’habitatge que requereix d’una reforma forma part d’un edifici protegit o per qualsevol altre motiu requereix d’algun tipus de tramitació abans d’iniciar les obres, el nostre equip tècnic es farà càrrec de tot abans de procedir a la fase d’execució.

Fase de reforma: Finalment la fase d’execució es desenvolupa a partir del nostre departament de producció seguint les pautes prèviament fixades en el pla de treball. El nostre objectiu és que la Propietat a restaurar aconsegueixi obtenir el millor resultat al marge de les limitacions pressupostàries que puguin existir.

Necessites reformar el teu pis o reformar un apartament a Barcelona? Posa’t en contacte amb el nostre equip de professionals a partir de la nostra pàgina web per rebre un pressupost personalitzat i assessorament integral.