Reformes restaurants Barcelona 2018-09-28T07:42:09+00:00

Reformes restaurants Barcelona

La reforma de restaurants ha crescut de forma exponencial a Espanya durant els últims anys. Per afrontar aquest tipus de reformes cal tenir en compte alguns factors determinants. D’una banda els objectius comercials han de dirigir la direcció estètica del local. En l’actualitat hi ha tres corrents estètics predominants dins el sector de la restauració:

  • Vintage: La seva elecció ha estat creixent amb el pas dels anys i s’ha convertit en una de les tendències més recurrents dins el món de la restauració. Un dels punts forts dels dissenys vintages és el seu eclecticisme que permet barrejar mobiliari totalment diferent dins d’un mateix entorn. Això proporciona molta llibertat en el disseny dels espais.
  • Industrial: En el corrent industrial predominen els colors neutres com el blanc, el negre o el gris. Aquestes tonalitats són combinades fàcilment amb la fusta com a material predominant. Els grans finestrals així com les grans taules també són un tret característic, així com l’ús de materials metàl·lics.
  • Minimalisme: Aquest corrent es caracteritza per l’ús d’entorns amplis, diàfans banyats per colors neutres, així com la creació d’espais altament funcionals tant sense renunciar a l’elegància i homogeneïtat del conjunt.

D’altra banda, a l’hora de desenvolupar un projecte de reforma en qualsevol restaurant s’ha de prestar atenció a la normativa i les condicions legals que ha de complir cadascuna de les estades que componen el negoci. A la nostra empresa estem especialitzats en la reforma de restaurants prestant atenció a la normativa establerta per a cada punt del local. Per exemple:

  • Normativa en cuines: La llei exigeix un seguit de condicions que s’han de respectar per garantir la higiene dins del local. Les parets han d’estar enrajolades o cobertes a partir d’un material impermeable que permeti una higiene òptima. A més terra ha de ser antilliscant a més d’impermeable. A més s’ha de garantir la correcta ventilació a partir de buits de ventilació protegits a partir de malla antiinsectes i els desguassos han d’estar protegits igualment amb reixetes. Finalment haurà de comptar amb subministrament d’aigua freda i calenta.
  • Normativa en Banys: Hauran de comptar amb una ventilació ja sigui natural artificial. D’altra banda, hauran de comptar amb subministrament d’aigua calenta i freda i han d’estar aïllats mitjançant una avantsala de la resta del restaurant.

A la nostra empresa abastem tot el procés de reforma de restaurants de Barcelona ja siguin de tipus parcial o integral. Per això treballem totes les fases del procés: Des de la recerca i contacte amb els clients, així com la planificació i execució del projecte de reforma. Treballem mà a mà amb els nostres clients perquè els seus locals siguin una extensió de la identitat dels seus negocis. El resultat és un impuls a nivell comercial en el volum de vendes i un increment del valor final al producte.

Si el teu restaurant necessita una reforma no dubtis a posar-te en contacte amb el nostre equip especialitzat i ens encarregarem, no només d’executar el projecte, sinó d’assessorar i supervisar tot el procés a tots els nivells.